01/07/2017 (All day) tot 01/07/2018 (All day)
Voor wie?: 
Voor groepen kinderen vanaf 4 jaar

Het Art)&(Marges museum, in het hartje van de Marollen, heeft heel wat in de aanbieding voor groepen kinderen. Schattenjacht, reuzengroot gezelschapsspel, raadsels… Het bezoek staat in het teken van verkenning en plezier. Het verloopt als een spel, een opdracht die uitgevoerd moet worden. En natuurlijk geeft de tijdelijke tentoonstelling de toon aan! Zin om de verkenning door te trekken tijdens een creatief atelier? Dat kan ook!

Tentoonstelling 'Guy Brunet en Josselin Pietri' - 9/02/2018-10/06/2018

Beiden hebben een voorliefde voor de film met elkaar gemeen, evenals een onuitputtelijke creatiedrang en een ongelooflijke inventiviteit. Ze maken ook alle twee filmsterren van verf en karton, maar doen dat op een heel persoonlijke manier die hen duidelijk van elkaar onderscheidt, net zoals zij de codes van de zevende kunst ook heel anders interpreteren.

Guy Brunet is een regisseur. Hij gebruikt zijn silhouetten om films te maken die geïnspireerd zijn op de gouden eeuw van de bioscoop. Josselin Pietri is een fan van Bruce Lee die heel graag op een humoristische manier zijn idool nabootst.

Twee periodes uit de filmgeschiedenis, twee stijlen, twee visies, twee… kunstenaars !

 

Praktische info: