01/07/2017 (All day) tot 01/07/2018 (All day)
Voor wie?: 
Voor groepen kinderen vanaf 4 jaar

Het Art)&(Marges museum, in het hartje van de Marollen, heeft heel wat in de aanbieding voor groepen kinderen. Schattenjacht, reuzengroot gezelschapsspel, raadsels… Het bezoek staat in het teken van verkenning en plezier. Het verloopt als een spel, een opdracht die uitgevoerd moet worden. En natuurlijk geeft de tijdelijke tentoonstelling de toon aan! Zin om de verkenning door te trekken tijdens een creatief atelier? Dat kan ook!

1/ Tentoonstelling 'Alleen & Begeleid' - 23/06/17 tot 17/09/17

De werken van deze tentoonstelling zouden waarschijnlijk nooit gemaakt zijn, of toch niet in deze vorm, buiten de omgeving waarin ze tot stand kwamen, meer bepaald in het kader van het groepsatelier van een instelling of een individuele begeleiding. Elk van hen is het resultaat van een ontmoeting tussen een persoon zonder sociale of mentale autonomie en een atelierverantwoordelijke, kunstenaar of bondgenoot. Soms meerdere.

2/ Tentoonstelling ' Knock Outsider Komiks' - 28/9/17 - 28/01/18

Deze tentoonstelling geeft de traditionele categorieën een vrolijke uppercut. Zij brengt ficties, abstracties, grafische gedichten, creaties zonder woorden, vrije beeldassociaties en onverwachte confrontaties tussen tekst en tekening samen… Genres vervagen en definities verschuiven zodat het beeldverhaal één groot speelterrein wordt, dat geen andere grenzen kent dan die van de verbeelding van de kunstenaars zelf.

Praktische info: