01/10/2016 - 10:00 tot 30/06/2017 - 17:00
Voor wie?: 
Voor groepen kinderen

VOOR 3- 5 JARIGEN | MIMI en MOMO 
Mimi en Momo hebben je nodig! Help Mimi de voorwerpen terugvinden die in het museum verstopt zitten. Momo kent dan weer alleen zwart, geel en rood. Kun jij hem alle kleuren tonen? Een avontuur door België en zijn geschiedenis met heel veel dingen om te voelen en te zien!

VOOR 6-8 JARIGEN | IK BEN DE MINISTER 
Trek je (mantel)pak aan en word minister tijdens je bezoek aan het museum. Er valt zo veel te denken en te doen! Maak kennis met België en zijn geschiedenis door je opdrachten uit te voeren. Kun je de uitdaging aan?

VOOR 9-12 JARIGEN | OP STAP MET ZENO 
Zeno de ontdekkingsreiziger is op bezoek in België! Vergezel hem op zijn reis, stap in zijn periscoop-camionette en maak kennis met de verschillende aspecten van het land. Geschiedenis, cultuur, economie,… België zal (bijna) geen geheimen meer voor je hebben!

!! Het BELvue voorziet geen begeleiding van de kinderen door een gids. Het spelparcours is klaar en er is ook een gidsboekje dat uitleg geeft aan de begeleider van de kinderwerking op de manier waarop hij/zij de groep moet begeleiden/omkaderen. Hij/zij moet een actieve rol spelen in het begeleiden van de kinderen.

 

Praktische info: 

Wanneer? van maandag tot vrijdag (tussen 9u30 en 17u) 
Moeilijkheidsgraad? De begeleiders helpen de kinderen om het spelparcours te doen
Omkadering? Er wordt enkel een gidsboekje voorzien
Kortingen: Paspartoe, A27, toegang onder de 18 jaar gratis
Voor info en reservatie: Neem rechtstreeks contact op met het BELvue museum>>>