Activiteit in de kijker | Super 8 - project 

Van een interactieve rondleiding tot workshops over het handschrift en het maken van je eigen Linogravure!

Jekino heeft een hele resem filmworkshops voor de Brusselse ketjes in petto!

Kids Hectoliter verdiept zich in het plezier van creatie! In het motiveren en het stimuleren van de creatieve energie die alle kinderen in zich hebben.

Via nauwe samenwerkingen met partners als D'Broej-Centrum-West, BroM, BruSec, Zonnelied, Cardijnschool, MUS-E Belgium en het Brussels Ouderplatform zet Ultima Vez blijvend in op ac

Doe mee aan de workshop 'De tuin van de genezer': leer geneeskrachtige planten kennen in de mooie kruidentuin van het Erasmushuis en maak je eigen geneesmiddelen: calendulazalf, siroop voor de hoest...

De rondleiding met de kinderkoffer is geen klassiek bezoek van het Stripmuseum.

Een ganzenbordspel en een schattenjacht in het museum...

Cultuureducatieve organisatie Kamo heeft een uitgebreid aanbod samengesteld met heel veel verschillende workshops voor de deelnemers aan Kunst voor Ketjes.

Het Art)&(Marges museum, in het hartje van de Marollen, heeft heel wat in de aanbieding voor groepen kinderen.

ONTDEKKINGSTOCHT RESTAUREER HET PALEIS 

Wil je een artistieke activiteit plannen deze zomer voor je groep kinderen? Wil je nieuwe culturele plekken ontdekken?

De Muziekboom organiseert muziekworkshops voor peuters en kleuters. Ze komen eenmalig of in een reeks van 5 sessies bij jullie op bezoek.

Zowel voor de allerkleinsten als de iets oudere kinderen heeft het BELvue museum een spelparcours ontwikkelt met een gidsboekje.

Met een gids, een dobbelsteen en een spel kaarten op expeditie in het mim. We rekenen op je muzikaal talent en je getrainde speurneus om de opdrachten tot een goed einde te brengen.

De CIVA Stichting verzamelt de middelen, de kennis en de know-how van diverse Brusselse cultuurspelers die zich bezighouden met architectuur, stedenbouw, landschappen en het onderzoek naar ecosyste

Met Stapstad leer je plekken kennen waar je anders misschien nooit zou komen. Verschillende wandelingen leiden je langs het heden en het verleden van Brusselse wijken.

De komende drie jaar vinden er grootschalige werkzaamheden plaats in het Museum van Elsene. Het museum wordt verbouwt en uitgebreid.

Bij COOP komt iedereen om te begrijpen, maar ook om objecten te maken, voorstellingen te creëren, ideeën uit te werken… Op woensdag en zaterdag zijn onze workshops open voor iedereen

Cultuureducatieve organisatie Kamo heeft een uitgebreid aanbod samengesteld met heel veel verschillende workshops voor de deelnemers aan Kunst voor Ketjes.

Naast een schitterende vue over Brussel, kan je in het Hallepoortmuseum ook terecht voor activiteiten met je groep kinderen en ontdek de Middeleeuwen van de stad Brussel.