Zowel voor de allerkleinsten als de iets oudere kinderen heeft het BELvue museum een spelparcours ontwikkelt met een gidsboekje.

Voordelig met je vereniging op culturele uitstap? Dat kan, met Paspartoe!
Vraag je groepspas voor verenigingen aan en geniet volop van het Brusselse culturele aanbod.

De Muziekboom organiseert muziekworkshops voor peuters en kleuters. Ze komen eenmalig of in een reeks van 5 sessies bij jullie op bezoek.

Het Art)&(Marges museum, in het hartje van de Marollen, heeft heel wat in de aanbieding voor groepen kinderen.

De rondleiding met de kinderkoffer is geen klassiek bezoek van het Stripmuseum.

Jekino heeft een hele resem filmworkshops voor de Brusselse ketjes in petto!

Het museum heeft verschillende activiteiten in petto!

Een ganzenbordspel en een schattenjacht in het museum...

De Beursschouwburg organiseert een paar keer per jaar een Ketjesdisco, kinderen kunnen zich uitleven in workshops of artistieke activiteiten, terwijl ouders bijbabbelen aan de toog.

Cultuureducatieve organisatie Kamo heeft een uitgebreid aanbod samengesteld met heel veel verschillende workshops voor de deelnemers aan Kunst voor Ketjes.

Kids Hectoliter verdiept zich in het plezier van creatie! In het motiveren en het stimuleren van de creatieve energie die alle kinderen in zich hebben.

Van een interactieve rondleiding tot workshops over het handschrift en het maken van je eigen Linogravure!

Cultuureducatieve organisatie Kamo heeft een uitgebreid aanbod samengesteld met heel veel verschillende workshops voor de deelnemers aan Kunst voor Ketjes.

Naast een schitterende vue over Brussel, kan je in het Hallepoortmuseum ook terecht voor activiteiten met je groep kinderen en ontdek de Middeleeuwen van de stad Brussel. 

ONTDEKKINGSTOCHT RESTAUREER HET PALEIS 

Met een gids, een dobbelsteen en een spel kaarten op expeditie in het mim. We rekenen op je muzikaal talent en je getrainde speurneus om de opdrachten tot een goed einde te brengen.