Naast een schitterende vue over Brussel, kan je in het Hallepoortmuseum ook terecht voor activiteiten met je groep kinderen en ontdek de Middeleeuwen van de stad Brussel. 

De Beursschouwburg organiseert een paar keer per jaar een Ketjesdisco, kinderen kunnen zich uitleven in workshops of artistieke activiteiten, terwijl ouders bijbabbelen aan de toog.

Het Art)&(Marges museum, in het hartje van de Marollen, heeft heel wat in de aanbieding voor groepen kinderen.

Van een interactieve rondleiding tot workshops over het handschrift en het maken van je eigen Linogravure!

De CIVA Stichting verzamelt de middelen, de kennis en de know-how van diverse Brusselse cultuurspelers die zich bezighouden met architectuur, stedenbouw, landschappen en het onderzoek naar ecosyste

De rondleiding met de kinderkoffer is geen klassiek bezoek van het Stripmuseum.

Met een gids, een dobbelsteen en een spel kaarten op expeditie in het mim. We rekenen op je muzikaal talent en je getrainde speurneus om de opdrachten tot een goed einde te brengen.

Voordelig met je vereniging op culturele uitstap? Dat kan, met Paspartoe!
Vraag je groepspas voor verenigingen aan en geniet volop van het Brusselse culturele aanbod.

Het museum heeft verschillende activiteiten in petto!

Met Stapstad leer je plekken kennen waar je anders misschien nooit zou komen. Verschillende wandelingen leiden je langs het heden en het verleden van Brusselse wijken.

Een ganzenbordspel en een schattenjacht in het museum...

Kids Hectoliter verdiept zich in het plezier van creatie! In het motiveren en het stimuleren van de creatieve energie die alle kinderen in zich hebben.

De Muziekboom organiseert muziekworkshops voor peuters en kleuters. Ze komen eenmalig of in een reeks van 5 sessies bij jullie op bezoek.

Cultuureducatieve organisatie Kamo heeft een uitgebreid aanbod samengesteld met heel veel verschillende workshops voor de deelnemers aan Kunst voor Ketjes.

ONTDEKKINGSTOCHT RESTAUREER HET PALEIS 

Jekino heeft een hele resem filmworkshops voor de Brusselse ketjes in petto!

Cultuureducatieve organisatie Kamo heeft een uitgebreid aanbod samengesteld met heel veel verschillende workshops voor de deelnemers aan Kunst voor Ketjes.

Zowel voor de allerkleinsten als de iets oudere kinderen heeft het BELvue museum een spelparcours ontwikkelt met een gidsboekje.