17/04/2019 - 14:00

Film en animatie

Oyé oyé !

Wie droomt er nu niet van een magischere wereld ? Om je te vermaken, nodigen we je uit in onze fantastische wereld ... de FantastiKids!

Het is de 37ste editie van BIFFF en ieder jaar verbazen ze zowel jong als oud met de aangeboden films en animaties. De dag van de kinderen vindt de tweede week van de paasvakantie plaats, namelijk 17 april. Treed binnen in het gezellige kader van BOZAR in Brussel vanaf 13u. Een fantastische film zal te zien zijn om 14uur.

In zaal 1, gewijd aan tieners van 9 tot 12 jaar oud, zal de film “Kung Fu Monster” voorgesteld worden, een fantasie film uit China, ondertiteld in het Nederlands en Frans. De film gaat over een wezen met kwaadaardige krachten.

In zaal 2, gewijd aan Franstalige kinderen van 6 tot 9  en in zaal 3 voor Nederlandstalige kinderen van dezelfde leeftijd, zal het dezelfde film zijn die in beide talen vertaald is: “Missing Link”.  Het gaat over een ontmoeting tussen een onderzoeker en een legendarisch wezen: M. Link.

Ook zullen er animaties plaatsvinden en zijn er verschillende prijzen om te winnen! Hiervoor organiseert BIFFF een tekenwedstrijd die op 22 maart van start gaat. Kinderen van 6 tot 9 jaar zullen de tekening inkleuren en tieners van 9 tot 12 jaar zullen zelf een tekening tekenen. 

Kom zoals u bent, het doel is om plezier te hebben en de verbeeldingskracht te ontwikkelen die sluimerend in jou ligt.

Praktische details

  • Voor wie: kinderen van 6 tot 12 jaar
  • Locatie: BOZAR, Rue Ravenstein 23, 1000 Brussel Locatie via Google Maps
  • Wanneer: 17 april 2019 om 14u00, intrede vanaf 13u00
  • Duur: 3u00
  • Groepsgrootte: Kinderen tussen de 6 en 9 jaar: max 15 kinderen. Kinderen tussen de 9 en 12 jaar: max 40 kinderen 
  • Moeilijkheidsgraad: Voor de kinderen van 6 tot 9 jaar, is het actief kunnen luisteren. Aangezien er een film tentoongesteld zal worden. Voor de kinderen van 9 tot 12 jaar, is het actief kunnen lezen en luisteren. Aangezien er een film tentoongesteld zal worden, met ondertiteling. 
  • Tarieven en kortingen: Gratis voor jeugdorganisaties/speelpleinwerkingen