Voor wie?: 
Kinderen in groepsverband vanaf 6 jaar

De rondleiding met de kinderkoffer is geen klassiek bezoek van het Stripmuseum. De gids neemt op zijn reis door het museum een kinderkoffer mee, waarin een aantal spelletjes de kinderen uitnodigen om actief bezig te zijn met striptaal: een strippuzzel, geluiden in de strip, een pictionnary, vloeken zoals Kapitein Haddock…

Praktische info: 

Wat? Interactieve rondleiding met spelletjes
Duur?
1u45
Prijs?  Met je groepspas Paspartoe betaal je als kinderwerking €2 per kind voor het toegangsticket en kan je een gidsenbon aanvragen voor 80% van het totale bedrag (€75 per gids). Alle info over het aanvragen van een groepspas vind je op de website van de VGC >>> Heb je nog geen groepspas Paspartoe? Neem dan zeker contact op met ons, we helpen je zeker verder!
Moeilijkheidsgraad? De activiteit werd ontworpen voor kinderen die kunnen lezen. De spelletjes kunnen worden afgestemd op de taalvaardigheid van de kinderen en zijn eerder visueel, maar kinderen moeten wel de eenvoudige instructies op de spelkaartjes kunnen lezen. 
Omkadering?  De activiteit vergt geen specifieke voorbereiding. Begeleiders die dat wensen kunnen het museum vooraf gratis bezoeken. Meer info >>>

Reserveer minstens 3 weken op voorhand. Annuleren kan tot 6 werkdagen voor de activiteit, annuleer je later betaal je de activiteit. 

Praktische info: 

Wanneer? Elke dag van 10u tot 17u (gesloten op zondag).
Voor info en reservaties: Neem rechtstreeks contact op met het Stripmuseum >>>